Stowarzyszenie Mama w Mieście Koszalin

Członkinie

Członkinie stowarzyszenia:

Aleksandra Kowalska

Ola – mama, mama i jeszcze raz mama trzech pięknych dziewczyn Natalii, Miśki i Izuli. Poza tym kobieta pracująca, społecznik. Od 20 lat,  raz szczęśliwa… raz mniej 😉 mężatka. Jestem nerwusem, optymistą, kocham góry. Jestem osobą konkretną, racjonalną, trzeźwo patrzącą na otaczający nas świat.

Katarzyna Jagiełło

Od 12 lat nauczyciel w Gim 9 w Koszalinie.Z wykształcenia nauczyciel wychowania fizycznego, pedagog opiekuńczo – wychowawczy, oligofrenopedagog, etyk oraz filozof .Mama 2 dzieci, 14 letniej Julki i 4 letniego Leona.Koordynator sztabu pomocowego” Mama Mamie ” Do dzisiaj członek Rady Soleckiej w Niekłonicach.Studiuje logopedię.Zajęła 3 miejsce w Plebiscycie na Człowieka Roku 2016.

Katarzyna Sworowska

Jestem szaloną mamą dwójki chłopaków, szczęśliwą mężatką jednego męża, ostatnio odkrywam w sobie sportowe pasje biegania z wywieszonym językiem po lesie 😂 i jazdy rowerem. Cenie sobie spędzanie wspólnego czasu na rodzinnych wyprawach. A gdy rodzina podgrzeje mi już wystarczająco temperaturę życia 😉 i ciśnienie krwi 😉 lubię ochłodzić się (czytaj zamrozić 😂) w morzu jako mors niezależnie od temperatury na zewnątrz.

18195920_10206893735340286_2092861076_o

Karolina Funk

Prywatnie żona i mama dwójki dzieci, pracownik biurowy. Od niedawna działa w Stowarzyszeniu i w Sztabie, gdzie może oderwać się od codziennych obowiązków. Uwielbia dzieci i kocha zwierzęta. Kieruje się mottem: „Nie liczy się to ile posiadasz, ale ile dajesz innym i jak się z nimi dzielisz”.

Joanna Kamińska

Joanna Wójcik

Mama Wiktorii i Zosi.Jej złote ręce tworzą arcydzieła,które uatrakcyjnią każdą imprezę Stowarzyszenia oraz wspomagają licytacje na rzecz sztabu pomocowego Mama w Mieście Koszalin.Jest mistrzem w zdobywaniu sponsorów wspierających nasze eventy.Aktywnie uczestniczy w działaniach sztabu.

Małgorzata Hyłka

Specjalista ds. sprzedaży, marketingu oraz public relations, posiada doświadczenie w organizacji obozów językowych oraz półkolonii dla dzieci.

monika-raczka-2

Monika Rączka

Serdeczny przyjaciel Hospicjum Domowego dla dzieci i dorosłych, oraz Stowarzyszenia przyjaciół wschodu,  prywatnie kochająca  żona, mama i co najważniejsze pełna energii i pomysłów na życie  babcia.