Stowarzyszenie Mama w Mieście Koszalin

Projekty

Wyprawka szkolna 2016

Dzięki Waszym Wielkim Sercom udało się nam skompletować 32 wyprawki, które pojechały do 4 szkół podstawowych i jednego gimnazjum! Bardzo dziękujemy za anonimowe (i nie tylko :)) wpłaty (175 zł), wpływy z licytacji  (285 zł), wpływy z reklamy (40 zł), bony z Kauflandu (310 zł), sprzedaży rzeczy (20 zł),  Łącznie dało to kwotę 830 zł! Na zakupy wydaliśmy 822,54 zł.
Nie da się wymienić wszystkich osób, więc ogromnie dziękujemy wszystkim, dosłownie wszystkim 🙂 Tym, którzy podarowali kilka zeszytów, tym którzy podarowali ich więcej i tym, którzy dali choćby jeden paragon ze sklepu Kaufland. To wszystko pozwoliło nam zrealizować zacną akcję i wesprzeć kilkoro dzieciaków nietuzinkową wyprawką 🙂 Zostało nam jeszcze trochę artykułów, z których nie stworzyliśmy już kompletnej wyprawki. Nic straconego! Dnia 7 października w Jazzburgercafe odbędzie się 12 edycja imprezy Koszaliński hip hop koszalińskim dzieciakom i to właśnie tam przekażemy to, co pozostało z naszej akcji wyprawka. Mamy nadzieję, że za rok również uda nam się wesprzeć dzieciaki wyprawkowymi plecakami 🙂
Jest moc 🙂

1-wyprawka-mwmk